User Feedback

From 10+ years collaboration with inspiring storytellers

Google Reviews

Thomas is a great consultant - professional, easy to work with, multi-lingual and multi-talented. He really knows how to make great web sites and...
4 weeks ago via Google
Sarah Collins
I experience Thomas as an untraditional IT nerd. He participates and understands that the creative process around the preparation of the website must be open,...
a year ago via Google
Ditte Laumann
Hello World! Creating a good and all funtional web site is a complex matter because it needs plenty of communication between the developer and the...
a year ago via Google
Felipe Montenegro
great consultant. knows it all does it all. always there too. multi-lingual. multi-talent. create promote publish sell. all up and running the way i wanted...
a year ago via Google
da no

Facebook

Sussi Christensen

Jeg kan varmt anbefale Naeem fra Helsehuset Namaste. Jeg har modtaget 3. fjern healing og været til foredrag hvor jeg kom op og modtog healing. Jeg har haft blærebetændelse over 100 gange og det er væk nu. Jeg har haft andre ting som Naeem kunne hjælpe mig af med igennem Healing. Jeg har fået mere ro og overskud.

Tak Naeem ❤️

Marianne Ellen Zervides

Naeem, du er helt fantastisk. Du hjælper mig tilbage til min naturlige balance og sundhed. Jeg kan virkelig mærke en kæmpe forskel, når jeg bliver healet og i tiden efter healingen. Så føler jeg stor indre ro. Dejligt jeg kan meditere hjemme - når jeg mediterer summer det først i fødderne og dernæst i hele kroppen. Meditationen virker virkelig. Tak for skønne healinger og meditationer, tak for dine mails, vores samtaler, gode råd og kærlig omsorg. Jeg glæder mig meget til min 3. healing på lørdag  ❤️❤️❤️

Iben Maria Larsen

Kære beboere her på jorden der bor i Danmark. Jeg er lige blevet fjernhealet af Naeem; fordi jeg bor altså i Bramming.. Jeg fik diagnosticeret terminal emfysem (svært ved at trække vejret) i går hos min læge. Men efter denne fantastiske oplevelse/healing kan jeg både udvide mine lunger og trække vejret dybt derned i bunden. Jeg overgav mig totalt og åbnede op i taknemmelighed og der gav jeg slip på gammelt nag og surbitterhed over at være så syg. Jeg har erkendt at jeg skal leve med mit inderste jeg INDEN i mig.

Feedback

Tilbagemeldinger fra Youtube og Facebook.